giffarna.blogg.se

Blekt GIF i premiären

Publicerad 2016-04-17 17:56:00 i Allmänt,

 
Det blev platt fall för giffarna i premiären mot Näshults IF. Resultatet skrevs till 1-2 och vi kanske hade kunnat peta in en boll i slutforceringen men i ärlighetens namn så var vi inte värda poäng idag. Matchen i sig var ganska avslagen, Näshult förde spelet och skapade chanserna. Underläge 0-1 i paus men det kunde varit betydligt mer.
 
I andra halvlek försökte vi hitta vårat spel och vaskade fram en del halvchanser som vi inte lyckades förvalta. En bra dag hade vi kanske fått något billigt mål men Näshult bjöd inte på något i onödan. I mitten på andra så kontrar bortalaget in 0-2 och luften gick ur på dom flesta. Sista 20 minuterna blir det hawaifotboll och vi lyckas peta in en reducering genom Adnan Smajic som håller sig framme på ett fint inlägg från Ako Eliassi. Vi tryckte upp och försökte hitta en sista vass målchans men Näshult lyckas tyvärr hålla undan och vinner rättvist.
 
Kanske var det lite premiärnerver som spökade för oss, men i grund och botten så är vi alldeles för oinspirerade och vi var inte "där". Försäsongen har, som alla vet, inte varit en dans på rosor och det har påverkat oss och gjort det svårt att spela ihop en sammansvetsad startelva. Två viktiga träningar nu i veckan där vi hoppas att alla tar sig i kragen, för vi kan extremt mycket bättre än det som laget presterade på planen idag. Vi reser oss!
 
 
#23

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela