giffarna.blogg.se

Bollen är i rullning...

Publicerad 2016-10-27 23:12:37 i Allmänt,

 
Med tränarposten spikad och klar så kan nu föreningen börja arbeta med arbetet på planen. Martin & Ardi får förvisso ses som rookies i deras nya roller men det är två killar som brinner för klubben och som har hållt på med fotboll hela sitt liv. Först och främst så handlar det mer om att få föreningen att dra åt samma håll än någonting annat och det tror jag att dessa killar är fullt kapabla att lyckas med. 
 
Även att det är väldigt tidigt och att fotbollssäsongen i princip nyss har avslutats så är det viktigt att redan nu börja bygga inför nästa säsong. Jag vet att det har jobbats i det tysta med flera eventuella nyförvärv. Det kommer huvudsakligen att satsas på hemvävt och egna killar från orten, vilket jag tror att köpingen uppskattar. Förhoppningsvis kan den här nystarten även locka publiken tillbaka till IP.
 
Mattias Rehn meddelade ikväll att han lämnar klubben och det är mest troligt att han spelar i Blomstermåla kommande säsong. En bra förstärkning för BIK även om det inte kan ses som någon tyngre förlust för oss då han endast deltog i två matcher för oss föregående säsong. Men vi önskar honom naturligtvis lycka till i den svartvita tröjan även om vi vet att hans hjärta alltid kommer vara rött.
 
Giffarna kommer också att spela en testmatch med diverse potentiella nyförvärv och övriga spelare i mitten på November om allt går som planerat. Exakt datum återkommer vi med.
 
Allt gott!
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela