giffarna.blogg.se

Segerns sötma!

Publicerad 2016-05-01 11:55:55 i Allmänt,

Äntligen. Igår tog giffarna säsongens första trepoängare och den bärgades mot Djursdala, en välförtjänt sådan. Med både avstängningar och skador så tvingades vi att ändra om en del i truppen. Mattias Rehn och Erik Olsson gjorde comeback och den förstnämnda lirade hela matchen och var en bidragande faktor till dom tre poängen.

Matchen började ganska avslaget men ju längre matchen led tog GIF över matchen och Alfred Ekwall såg till att vi hade ledning med 2-0 i halvtid efter två fina mål. Ekwall's skulle visa sig vara ett vinnande koncept denna eftermiddag. Bortalaget lyckades reducera men med tio minuter kvar så gjorde Willam Ekwall det som skulle komma att visa sig vara det avgörande målet, fint framspelad av brorsan Affe. Djursdala lyckades ännu en gång reducera och hemmalaget darrade lite på slutet men lyckadmed hålla undan. Otroligt viktigt och starkt med tanke på alla skador och avstängningar.

På fredag vankas det derby när giffarna beger sig tjugo minuter norrut för att ta sig an Påskallaviks bönder. Stjärnan får ses som favoriter men som klyschan säger så är ett derby alltid ett derby. Vi får tillbaka två spelare från avstängningar och kommer ställa upp med starkast möjliga lag. Om man får önska så ser undertecknad helst regn och rusk på fredag, då är ett hett derby som bäst.