giffarna.blogg.se

Andra raka förlusten

Publicerad 2016-04-24 19:25:00 i Allmänt,

Det blev ännu en tung förlust i gårdagens match. Även om det var spelmässigt bättre än i premiären så blev det en klar förlust med 4-0 mot Boif. Vi började matchen bra och förde spelet även om det var svårt att rulla boll på den gropiga planen som man närmast kunde likna med en leråker. Boif slog långbollar och förlitade sig en hel del på fasta situationer. 1-0 kom också strax innan paus via en frispark som skarvades in i mål efter att vår målvakt missat att boxa bort bollen.

I andra halvlek så gick vi upp med tre anfallare och hade bra tryck på hemmalaget men brände alldeles för mycket lägen som vi borde förvaltat. Boif lyckades istället kontra in 2-0 och sedan kom även 3-0 efter ännu ett tveksamt målvaktsingripande. Med ca 10 minuter kvar missade domaren, eller valde att fria, en solklar hands i straffområdet på en Boif-spelare som kunde givit oss lite hopp. Istället fick vi två spelare utvisade för protester. Korkat såklart, man får ta domarna för vad dom är i div 5.

Slutresultatet blev till slut 4-0 och det är så klart frustrerande att stå på noll poäng efter två omgångar när vi anser att vi är bättre än de motstånd vi har mött. Igår saknade vi spetsen och kvalitén i avsluten och kanske hade det sett annorlunda ut om vi hade haft Alfred Ekwall, med sina spetsegenskaper, tillgänglig men han hade tyvärr inte möjlighet att vara med oss igår. Nu har vi två spelare avstängda till nästa match och det gör inte något lättare. Hoppas på bra träningsnärvaro i veckan och att starkast möjliga lag står på planen till helgen.